#Bouwsector

NOA en ABN Natuursteen fuseren

De Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) en de Algemene Nederlandse Bond voor Natuursteenbedrijven (ABN Natuursteen) zijn gefuseerd. De naam van de gefuseerde verenigingen blijft NOA en het secretariaat blijft gevestigd in Veenendaal.

NOA kent met haar 1.600 leden op dit moment drie hoofdsectoren: stukadoors- en afbouwbedrijven, vloeren- en terrazzobedrijven, plafond- en wandmontagebedrijven. ABN Natuursteen wordt met haar 167 leden, werkzaam in de bouw, afbouw, restauratie, renovatie, onderhoud, gedenktekens, interieur, een aparte hoofdsector ABN Natuursteen. Het huidige bestuur van ABN wordt het bestuur van de hoofdsector Natuursteen. Twee bestuursleden uit het huidige ABN-bestuur treden toe tot het NOA-hoofdbestuur.

Gezamenlijke belangen

De fusie zorgt voor schaalvergroting waardoor de collectieve en individuele belangenbehartiging voor alle leden wordt versterkt in de diverse sectoren. Ook wordt de kennis en expertise op de diverse terreinen uitgebreid in de volle breedte van de afbouw- en natuursteensector. ABN en NOA zijn gezamenlijk van oordeel dat de bij de verenigingen aangesloten bedrijven veel gemeenschappelijke kenmerken en belangen hebben. Daardoor is het verstandig om gezamenlijk op te trekken voor de midden- en kleinbedrijven.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.