#Bouwsector

Nog plek bij gratis glascursus Stolker

Meer weten over het plaatsen van glas, over veiligheidsglas, brandwerende beglazing, of over Monuglas, de isolerende beglazing voor monumenten van StolkerGlass? Het bedrijf biedt in Ede en Nieuwegein gratis cursussen aan over deze onderwerpen.

Over het monumentenglas heeft het bedrijf zelf natuurlijk veel te vertellen, maar de andere cursussen, onder de naam StolkerClass, worden door deskundigen gegeven die niet bij StolkerGlass in dienst zijn: zo verzorgt het Kenniscentrum Glas een cursus over de nieuwste regels en voorschriften bij het plaatsen van glas, compleet met praktijkoefeningen. De cursus over brandwerende en veiligheidsbeglazing worden verzorgd door extere experts Peter van Dijk en Jan Liebeton.

Kennisdelen belangrijk

‘We vinden het belangrijk om onze kennis te delen’, vertelt Ralf van Rijn, hoofd verkoop en marketing. ‘We hebben daarom de samenwerking gezocht met specialisten uit het vakgebied. We vertellen de deelnemers dan ook graag alles over de onderwerpen. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.’

Nationale Schildersvakprijs 2020

Van vier tot zes

De StolkerClass sessies worden georganiseerd op de Stolker Glas locaties in Ede en Nieuwegein. De sessies in Ede vinden plaats op 21 januari, 11 februari en 24 maart. De sessies in Nieuwegein vinden plaats op 28 januari, 18 februari en 31 maart. De sessies beginnen om 16:00 en eindigen om 18:00, waarna er nog alle ruimte is om vragen te stellen tijdens een borrel.

Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden is te vinden op de website van het bedrijf.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.