#Bouwsector

Online deuren samenstellen én visueel maken

PontMeyer komt met een deuren configurator. Een online tool voor het samenstellen van deuren, die de wensen van de klant visueel maakt. Door middel van augmented reality kun je met je telefoon de samengestelde deur namelijk projecteren in een ruimte.

In de bouw is veelal sprake van maatwerk. Geen project is hetzelfde en de vraag naar gepersonaliseerde producten stijgt. Ook in de deurenbranche, constateert PontMeyer. Daarbij is er ook nog eens een zeer uiteenlopend assortiment deurbeslag, waarvan je op voorhand moet bepalen of het passend is in de gewenste ruimte. Om de wensen van de klant visueel te maken, heeft de bouwmaterialenhandel een nieuwe tool ontwikkeld: de deuren configurator.

Deuren kiezen

Met de deuren configurator kun je online deuren samenstellen van de merken Skantrae en ComfiDoor. Naast het merk en het type deur kies je ook het type glas, slot, hang- en sluitpakket, en het aantal scharnieren. Zijn alle keuzes gemaakt, dan is de deur per telefoon te projecteren in de ruimte. Daarnaast wordt er direct een prijsoverzicht opgesteld, inclusief de verwachte levertijd.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.