#Bouwsector

Oproep aan gemeenten: blijf bouwen

Bouwend Nederland, Cumela, MKB INFRA, KoninklijkeNL ingenieurs, Techniek Nederland en de Vereniging van Waterbouwers roepen gemeenten en ingenieursbureaus op om de werkzaamheden zoveel mogelijk te laten doorgaan.

De zes organisaties zien dat werkzaamheden worden opgeschort, dat het aantal aangekondigde werken en diensten daalt en dat er minder vergunningen worden afgegeven, als gevolg van de coronacrisis. Om de economische gevolgen daarvan de beperken, willen ze nu dus dat de werkzaamheden zoveel mogelijk doorgaan.

Ondersteuning

Eerder maakten de organisaties al een protocol om veilig door te kunnen blijven werken. In het verlengde daarvan is nu een helpdesk opgezet, die kan ondersteunen bij de toepassing van de maatregelen. De Helpdesk Corona Bouw en Techniek is zowel telefonisch (085-0801544) als per e-mail of chat bereiken via www.helpdeskcorona-bt.nl.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.