#Bouwsector

Overheid opent LinkedIn-groep voor mkb’ers

Het ministerie van Financiën maakt voor het eerst gebruik van een LinkedIn-groep om individuele zzp’ers en mkb’ers te vragen naar hun mening over de financiële dienstverlening. Dat meldt de Rijksoverheid op haar website.

Het belangrijkste doel van de LinkedIn-groep is om informatie te verzamelen over de effectiviteit en gewenste mate van bescherming van kleinzakelijke klanten bij financiële dienstverlening.

Waar de bescherming van consumenten in de Wet op het financieel toezicht (Wft) consequent geldt voor alle financiële producten en diensten, verschilt de bescherming van kleinzakelijke klanten (zoals zzp’ers en mkb’ers) sterk per financieel product en type klant. Zij worden hierdoor onafhankelijk van hun specifieke kennis en deskundigheid per producttype verschillend beschermd.

Individuele zzp’ers en mkb’ers worden uitgenodigd deel te nemen aan de LinkedIn-groep en te reageren op de stellingvragen. De looptijd van de groep is tenminste tot en met oktober 2016.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.