#Bouwsector

Praktijkcases en live helpdesk op BIM praktijkdag

De BIM praktijkdag, een jaarlijks congres over BIM-implementatie, wordt donderdag 18 mei gehouden in de Jaarbeurs. Praktijkcases zijn de rode draad van het programma.

De BIM praktijkdag wordt georganiseerd door Cobouw en Jaarbeurs, in samenwerking met de Bouw Informatie Raad (BIR) en het BIM Loket. De rode draad van de BIM praktijkdag bestaat uit concrete projecten waar met BIM wordt gewerkt. Deze praktijkcases komen uit de hele keten en uit alle disciplines: ontwikkelaars, woningcorporaties, architecten, aannemers, adviseurs, installateurs en beheerders. De praktijkcases worden afgewisseld met korte presentaties over bijvoorbeeld strategie, technologie en juridische aspecten.

Live helpdesk

Het BIM Loket en de BIR staan op de informatiemarkt met een live helpdesk. Bezoekers kunnen hier terecht met vragen over BIM en open BIM-standaarden.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.