#Bouwsector

Praktijkdag Kwaliteitsborging in de Bouw

(Foto: Paul Diersen)

Rondom de wet kwaliteitsborging zijn diverse partijen pilotprojecten gestart. Om de opgedane kennis zo breed mogelijk te verspreiden, vindt op 23 november de Praktijkdag Kwaliteitsborging in de Bouw plaats.

Vanaf 1 januari 2018 verandert het bouwtoezicht in Nederland fundamenteel. Vanaf dat moment verloopt het bouwtoezicht via interne en externe kwaliteitsborgers, aan de hand van een door de vergunninghouder aangewezen kwaliteitsinstrument. Hierdoor krijgen marktpartijen veel meer verantwoordelijkheid. De Praktijkdag Kwaliteitsborging in de Bouw – georganiseerd door Nieman Kwaliteitsborging en Balance & Result – geeft inzicht in wat dit in de praktijk gaat betekenen.

In een aantal sessies presenteren voorlopers in de bouwkolom hun ervaringen. Bouwers, leveranciers, juristen en adviseurs vertellen aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden over hun ervaringen. Bedoeld om inzicht te geven in de laatste stand van zaken, vanuit verschillende invalshoeken.

De Praktijkdag Kwaliteitsborging in de Bouw wordt gehouden in het CineMec in Utrecht op woensdagmiddag 23 november vanaf 12.00 uur. Voor meer informatie of aanmelden klik hier.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.