#Bouwsector

Prefab centraal tijdens Houtwereld Praktijkdag

Prefab, daar draait het allemaal om tijdens de Houtwereld Praktijkdag 2019 op 17 oktober. Een evenement georganiseerd door Houtwereld, dat plaatsvindt bij Dekker Hout in Vianen.

Het thema van de Houtwereld Praktijkdag luidt dit jaar: ‘Prefab: oplossing voor bouw & renovatie’. De houtindustrie en handel investeren namelijk stevig in prefab. Waar liggen kansen en zijn er ook bedreigingen?
Op de dag zijn er presentaties, een noviteitenmarkt en bedrijfsrondleidingen. Plus de mogelijkheid om te netwerken.

Industrieel maatwerk

Dagvoorzitter is Evelyn Struik, presentatrice van het RTL programma Eigen Huis & Tuin. Key note-spreker is prof. dr. ir. Hennes de Ridder, emeritus hoogleraar Integraal Ontwerpen aan de TU Delft. Hij is expert in ‘Living Buildings’ en evolutionair bouwen. Maar schreef ook het boek ‘Legolisering in de bouw’. Deze publicatie gaat in op het belang van industrieel maatwerk in een snel veranderende wereld.

Discussie over prefab

Aansluitend is er een paneldiscussie over prefab met Willem Haase (CEO WEBO Uitvinders in de timmerindustrie, Foppe Land (directeur/mede-eigenaar Van der Meer Prefab) en Patrick Schreven (oprichter/directeur ECO+BOUW).

Aanmelden voor de Houtwereld Praktijkdag kan hier.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.