#Bouwsector

Prijs BouwBeurs voor Houtpaviljoen

Het Houtpaviljoen heeft tijdens de BouwBeurs 2019 ‘de Outstanding Award’ gekregen van de organisatie Jaarbeurs. Het Houtpaviljoen ontving de award omdat het paviljoen de aantrekkelijkste stand was die de bezoekers samenbracht op de beurs.

Volgens de Jaarbeurs paste de verzamelstand van het houtvak naadloos aan bij het thema van de BouwBeurs (‘Tijd om de krachten te bundelen’).

Hout promoten

Het initiatief van de Houtpaviljoen-partners om tezamen met het brede houtvak het gebruik van hout in de bouw op de beursvloer te promoten was een enorm succes. Dankzij de steun van ruim vijfentachtig bedrijven en organisaties was de derde editie van het Houtpaviljoen dit jaar opnieuw groter en op 200 vierkante meter opgetrokken, met daaraan toegevoegd een toren in entree west.

De partners en initiatiefnemers van het Houtpaviljoen op de BouwBeurs zijn Patrick Assink (Assink Hout), Niels Peltenburg (Scantimber / Hasslacher), Maarten Willemen & Patricia Dolman (PEFC-keurmerk), Marleen van Herwijnen (vakblad Houtwereld), Evan Buytendijk (IEB), Jurgen de Vries (MTCC), Gopinathan Tanikudy (MTC) en Maarten van de Voort (Het Houtcollectief).

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.