#Bouwsector

Projecten gezocht voor Dag van de Bouw

Wie een project wil aanmelden voor de landelijke Dag van de Bouw 2018 kan dat nog tot 16 april doen. Op dit moment nemen 25 projecten deel aan de open dag van de bouw- en infrasector, die op 2 juni plaatsvindt.

De Dag van de Bouw wordt voor de dertiende keer gehouden en trok vorig jaar 68.000 bezoekers. Door heel Nederland stellen bouwbedrijven alles in het werk om het publiek een kijkje te geven op bouwplaatsen die in de rest van het jaar niet toegankelijk zijn.

Hoogstandjes

Door mee te doen aan de Dag van de Bouw laten leden van Bouwend Nederland zien tot welke hoogstandjes hun onderneming in staat is. Deelname is ook van belang om contact met omwonenden en passanten van het project te onderhouden, stelt de organisatie. “Met deze open dag kunnen de leden nieuwe gebruikersgroepen informeren en hun medewerkers (en hun gezinsleden) betrekken bij het project en het bedrijf.”

Rondleidingen

Door rondleidingen en toelichtingen van de bouwers zelf krijgen de bezoekers een indruk van de enorme diversiteit in de bouw en het innovatief vermogen van de sector. Plus een goed beeld van de vorderingen rond het nieuwe huis, de nieuwe brug of de toekomstige werkplek.

Aanmelden kan via deze link.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.