#Bouwsector

Projecten gezocht voor Nationale Staalprijs

De inschrijving voor de Nationale Staalprijs 2018 is geopend.

De Nationale Staalprijs is de tweejaarlijkse prijs van Bouwen met Staal, bestemd voor inspirerende toepassingen van staal in de bouw. Deelname aan de editie 2018 staat open voor projecten, zowel nieuwbouw als renovatie, die in 2017 of 2016 zijn opgeleverd of in gebruik genomen.

Deelnemen is mogelijk in vijf categorieën: utiliteitsbouw, woningbouw, industriebouw, infrastructuur en karakteristieke stalen bouwdelen. Tot de laatste categorie behoren stalen gevels en daken, atria, luifels, trappen en openbaar kunstbezit.

Daarnaast dingen alle inzendingen mee naar de Nationale Duurzaamheidsprijs Staal. Deze categorie-overstijgende prijs gaat naar het project dat – van alle inzendingen – het beste scoort op milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

Direct na de jurering in juni maakt Bouwen met Staal de genomineerde projecten bekend. Bekendmaking van de prijswinnaars volgt in oktober tijdens de Nationale Staalbouwdag 2018.

Inschrijven kan tot 11 mei.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.