#Bouwsector

Racemiddag besluit jubileum Rotband

Tien stukadoors mochten onlangs racen op het Circuit Zandvoort. Zij waren de winnaars van een actie van Knauf, ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van Rotband.

De afgelopen maanden hebben volgens Knauf duizenden verwerkers op een speciale Rotband actiewebsite een online krasspel gespeeld, waarmee ze een Rotband T-shirt konden winnen en automatisch kans maakten op de hoofdprijs: racen in supersnelle wagens op het circuit. Deze actie liep tot en met 31 december 2012. Uiteindelijk kwamen uit alle deelnemers tien hoofdprijswinnaars uit de bus.

Luxe racewagens

De middag begon met een lunch en een uitleg door voormalig Formule1-coureur Michael Bleekemolen in een VIP-room op het circuit. Vervolgens brachten de winnaars de rest van de middag door in luxe racewagens. Het programma bestond uit zelf racen in een Porsche, Aston Martin, Lamborghini/Ferrari (naar keuze) en meerijden in een BMW rallywagen met een coureur.

Op de website van Knauf is een foto-impressie van de racemiddag te vinden.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.