#Bouwsector

Reageren op reviews Bouwnu mogelijk

Reviewsite Bouwnu krijgt komende zomer een opfrisbeurt. Naast dat de vormgeving wordt aangepakt, krijgen aannemers onder meer de mogelijkheid te reageren op een beoordeling van een klant.

Ook krijgen bouwers de mogelijkheid om een uitgebreide review te vragen aan klanten, zodat “u meer grip krijgt op uw klantbeleving en uw bedrijfsprocessen hier op kunt afstemmen”, zo meldt Bouwnu. Profielpagina’s worden uitgebreid met meer opties zoals het plaatsen van een filmpje of het koppelen van social media accounts. Aannemers krijgen ook meer en beter inzicht in de statistieken.

Opmars

Het aantal reviews op Bouwnu is tussen mei vorig jaar en mei dit jaar gegroeid van 1.417 tot 7.875. Op dit moment hebben 541 bouwbedrijven één of meer beoordelingen. Lees hier het artikel ‘Opmars Bouwnu zorgt voor openheid in de bouw’, uit het januarinummer van Aannemer.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.