#Bouwsector

Referentiedetails SBRCURnet naar ISSO

De B&U kennisportefeuille van SBRCURnet, waarbinnen de bekende referentiedetails vallen, worden per 1 januari 2018 uitgegeven door ISSO, kennisinstituut voor de installatietechniek.

ISSO is een logische nieuwe beheerder en uitgever, stelt SBRCURnet. ISSO heeft de kennis en mogelijkheden om de B&U producten van SBRCURnet op te nemen, te integreren met installatiekennis en verder te ontwikkelen.

Vakmensen

“De overname past heel goed in onze strategie om het kennisinstituut te zijn voor vakmensen in de bouw- en installatiesector. De overname van de B&U producten, waaronder de SBR-Referentiedetails, vormt hierbij een belangrijke stap”, aldus Rob van Bergen, directeur van ISSO. De gebruiker kan voorlopig zowel de kennisproducten van ISSO als die van SBRCURnet blijven raadplegen op de gebruikelijke wijze.

Kennisbron bouwsector

SBRCURnet heeft aangegeven haar activiteiten als kennisinstelling per 1 januari 2018 te moeten beëindigen. Hierdoor dreigde een belangrijke onafhankelijke kennisbron van en voor de sector verloren te gaan. Door de overname blijft de kennis beschikbaar en actueel.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.