#Bouwsector

Reviews Bouwnu ook op BouwGarant.nl

BouwGarant.nl vermeldt vanaf nu de reviews van Bouwnu bij de aangesloten bedrijven. Dit vervangt de tevredenheidsmeter, waarmee aangesloten aannemers tot dusver konden laten zien hoe zij presteerden.

Rob de Groot, directeur BouwGarant, legt uit: “Er was veel overlap met Bouwnu. Ik denk dat het voor consumenten belangrijk is om op één platform terecht te kunnen voor alle reviews over aannemers. Daarom hebben wij besloten een koppeling met Bouwnu te maken. Het is zonde van de tijd en energie om twee gelijksoortige initiatieven te houden.”

Belang reviews

De Groot merkt uit gesprekken met deelnemers dat steeds meer aannemers inzien dat reviews belangrijk zijn voor hun bedrijf. “Zelf kijkt ook bijna iedereen voor een grote uitgave naar reviews van anderen. Als bouwonderneming kun je dan niet achter blijven.”

Edwin Groot, directeur Bouwnu, zegt dat de samenwerking gaat zorgen dat Bouwnu nog meer naamsbekendheid krijgt en meer aannemers reviews krijgen. “Zo kunnen consumenten nog beter geïnformeerd hun keuze voor een aannemer maken.”

6000 reviews

In het komende nummer van Aannemer – eind volgende week op de mat – een verhaal over Bouwnu. De reviewsite groeide in 2016 als kool: van zo goed als nul naar bijna 6000 beoordelingen. Inmiddels is die grens gepasseerd.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.