#Bouwsector

Royal-vestigingen vanaf nu Soprema Centers

De vestigingen van Royal Roofing Materials heten vanaf nu Soprema Centers. Daar zijn niet alleen dakbedekkingsproducten te koop, maar producten voor de complete bouwschil.

Vanaf 1 juni 2021 gaan Soprema BV en Royal Roofing Materials samen verder als Soprema Nederland. De krachtenbundeling werd vijf jaar terug ingezet, sindsdien zijn de bedrijven steeds meer naar elkaar toegegroeid en elkaar gaan versterken. Soprema produceert dakbedekking, waterdichtings- en isolatiematerialen en Royal Roofing Materials staat bekend als groothandel en distributeur van dak- en bouwmaterialen. Met de samenvoeging is Soprema Nederland nu producent én distributeur.

Assortiment

Voor dakdekkers bekende Royal-producten, zoals Royal Bitumen en Royal EPDM, blijven gewoon onderdeel van het assortiment van alle centers en behouden hun productnaam. Wel komen er nieuwe producten bij, want Soprema Nederland biedt in de Soprema Centers het complete assortiment uit de eigen fabrieken aan. Voor online bestellen is er een nieuwe digitale klantenportaal.

Overname

Soprema Nederland nam recent ook Fons Meeder BV over. Deze specialist voor alle dakdekkersgereedschappen en producent van dakrandbeveiliging voor de grote dakdekker, past goed naast wat Vlutters Tools & Safety voor de kleine en middelgrote dakdekker brengt. Vlutters werd al eerder overgenomen door Soprema Group en doet ook keuringen, service en verticaal transport.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.