#Bouwsector

Salverda eerste bedrijf met Quietroom D&B certificaat

Salverda Bouw BV is het eerste bedrijf dat het Quietroom Design & Build certificaat mag voeren. Dit betekent dat de bouwsystemen en -processen van Salverda voldoen aan de eisen van het Quietroom label en daarmee een bijdrage leveren aan een goede geluidsisolatie van hotels.

Het Quietroom Design & Build certificaat dient als kwaliteitsstempel voor bedrijven die betrokken zijn bij projecten in de hotelketen. Werken met gecertificeerde bedrijven biedt hotels en projectontwikkelaars de garantie dat deze bedrijven werken met processen en systemen die gericht zijn op optimalisatie van de geluidsisolatie.

Salverda Bouw is al meer dan 60 jaar actief op het gebied van nieuwbouw en renovatie en heeft een speciale afdeling voor (ver)bouw en renovatie van hotels. Bekende projecten waarbij Salverda betrokken is, zijn de renovatie van het Victoria Hotel, het Pulitzer Hotel en het Parkhotel in Amsterdam.

Het Quietroom label is een initiatief van de stichting Quietroom die de ontwikkeling van stille hotelkamers over de hele wereld stimuleert.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.