#Bouwsector

Samen koken voor betere samenwerking

Samen koken om beter te kunnen samenwerken bij bouwprojecten. Dat is het idee achter ‘Kookreatie‘. Bedenkers van deze workshop met kooksessie zijn ketenmanager Gertjan Prins en bouwmarketeer Jan Alberti.

Juist in de huidige bouwcrisis wordt het belang van samenwerken steeds duidelijker. Het bouwproces moet anders worden georganiseerd, maar hoe precies? Hoe vind je andere ondernemers die er ook zo over denken? En hoe krijg je alle partijen op een lijn zodat ze samenwerken aan een gezamenlijke doelstelling? Deze vragen leven volgens de initiatiefnemers bij veel ondernemers die hun manier van werken willen veranderen. Volgens Prins en Alberti is er behoefte aan ondersteuning in dit proces. Speciaal voor aannemers, projectontwikkelaars, woningcorporaties, bouwtoeleveranciers, architecten en adviseurs bedachten zij daarom Kookreatie.

Kookreatie heeft als doel de juiste mensen bij elkaar te krijgen, elkaar te leren kennen, elkaars doelstellingen duidelijk te krijgen en iedereen motiveren om samen te werken. Onder leiding van een chef-kok en een coach uit de bouw wordt samengewerkt naar een gezamenlijk einddoel, zowel culinair als binnen het bouwproces.

Nationale Schildersvakprijs 2020

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.