#Bouwsector

Samenwerking SWK met kwaliteitsborgers

De structurele samenwerking tussen SWK met private kwaliteitsborgers Nieman Kwaliteitsborging en Oculus is tijdens Building Holland bekrachtigd.

De verbeterde kwaliteitsborging is al praktijk bij SWK. In het kader van de crisis- en herstelwet worden diverse projecten al op private wijze beoordeeld door de vaste partners van SWK: Nieman Kwaliteitsborging en Oculus. Om het vertrouwen in deze samenwerking uit te spreken is deze op woensdag 23 maart, onder het toeziend oog van het publiek op Building Holland, bekrachtigd en ondertekend door drs. Eric Polman (SWK), ing. Jan Pieter van Dalen (Nieman Kwaliteitsborging) en ir. Jan Hoorn (Oculus).

Nieuw paar ogen op de bouwplaats

In het recente nummer van Aannemer komt Jan Pieter van Dalen aan het woord in het artikel Nieuw paar ogen op de bouwplaats. Dat verschijnt hier binnenkort online.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.