#Bouwsector

SBS6 ontmaskert ‘Boeven uit de Bouw’

SBS6 komt met een nieuw televisieprogramma genaamd ‘Boeven uit de Bouw’. Hierin gaat de zender namens slachtoffers en gedupeerden achter oplichters en rommelaars uit de bouwwereld aan, zo wordt gemeld in een kandidatenoproep.

“Of het nou om een aannemer gaat die wel aanbetalingen incasseert en vervolgens nooit meer iets van zich laat horen, of een klusjesman die meer schade aanricht dan je voor mogelijk houdt en je vervolgens met een enorme bende achterlaat”, aldus de oproep.

Opgelicht

Benadeelde of opgelichte particulieren kunnen zich met hun verhaal melden bij SBS6. De zender wil van mogelijke kandidaten onder meer weten over welk bedrijf zij een klacht hebben, om hoeveel geld het gaat, wat de schade is en wat zij zelf hebben gedaan om met de betrokken aannemer of klusser tot een oplossing te komen.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.