#Bouwsector

Scala aan activiteiten tijdens Week van de RI&E

Veilig en gezond werken en de RI&E staan van 15 tot en met 19 juni centraal op de agenda. Bedrijven kunnen in deze week aan de slag met de RI&E, ondersteund door een scala aan activiteiten die door het hele land plaatsvinden.

In het kader van ‘bewust ondernemen’ worden ondernemers aangemoedigd om naast financiële risico’s ook de veiligheids- en gezondsheidsrisico’s in kaart te brengen. Daarmee kan een start worden gemaakt in de Week van de RI&E met diverse workshops, inloopuren en opleidingen.

Vragen over of je wel RI&E-plichtig bent of waar je moet beginnen? Inhoudelijke vragen? Of vragen over maatregelen en implementatie? Onder andere Perspectief, Veiligheidscentrum Limburg, Dion Arbo&Milieu en Reaxion houden (telefonische) spreekuren waar je met je vragen terecht kunt. Ook Steunpunt RIE biedt deze hele week elke dag telefonisch advies.

Ben je al gestart met de RI&E en wil je weten of hij inhoudelijk volledig is, of wil je de actualiteit van de RI&E nagaan? Voor een scan of beoordeling kun je gratis terecht bij 360 Veiligheid en Sufficio/BMD Advies.

Daarnaast vinden op diverse plekken in het land workshops en seminars over de RI&E plaats.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.