#Bouwsector

Scheuren in stadion NAC

In het stadion van voetbalclub NAC uit Breda zijn scheuren in de betonnen constructie geconstateerd. Dat meldt Omroep Brabant.

Volgens de gemeente Breda, eigenaar van het stadion, moeten de scheuren voor 700.000 hersteld worden. De veiligheid is echter niet in gevaar, benadrukt een wethouder van de gemeente.

Oorzaak onduidelijk

De scheuren zijn al eerder ontdekt en in mei is ook al een rapport uitgebracht over de scheuren. Een duidelijke oorzaak of schuldige is niet aan te wijzen. Het bouwkundig adviesbureau heeft het over een constructiefout, de betonleverancier noemt het een berekeningsfout.

Overal scheuren

De scheuren zijn vooral te zien aan de lange zijde van de hoofdtribune en het hoofdgebouw. Ook een oplegnok van de hoofdtribune vertoont scheuren, evenals de betonnen oplegnokken van de overige tribunes en de liggers van de tribunes.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.