#Bouwsector

Schrijf uw idee in voor de Arboprijs FNV Bouw 2012

Om werknemers, bedrijven en instanties te stimuleren gezondheidsklachten, ziekte en arbeidsongeschiktheid te voorkomen, organiseert FNV Bouw om het jaar de Arboprijs. Deze prijs wordt uitgereikt aan een nieuwe vinding of werkwijze waardoor het werk daadwerkelijk leuker, gezonder en veiliger wordt.

Vorig jaar won dakdekkersbedrijf Gebroeders Kranenborg uit Garnwerd de prijs met de dakpanknipper van Hytile. Door dakpannen te knippen, wordt fijnstof voorkomen. Bovendien is geluidsbescherming niet meer nodig en werkt de dakpanknipper veilig en gemakkelijk. Het is nu weer mogelijk om ideeën aan te melden voor de verkiezing van 2012. Dat kan nog tot 1 november. De Arboprijs FNV Bouw dient als een stimulans om de kwaliteit van de arbeid in de bouw en infra, afbouw en onderhoud, meubel- en houtindustrie en bij woningcorporaties aantoonbaar te verbeteren. Voor de winnaar ligt €10.000,00 klaar. Meer informatie vindt u op de site van FNV Bouw. 

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.