#Bouwsector

Seminars over actief en gezond bouwen

Ventilatie- en zonweringspecialist Duco houdt in juni vier keer het gratis seminar ‘Actief bouwen houdt uw woning gezond’.

Actief en gezond bouwen is een actueel thema. “Maar welke voordelen levert het nu op? Hoe kan de professional hier zijn steentje aan bijdragen? En wat kan natuurlijke ventilatie hierin betekenen? Het zijn drie kernvragen die we niet onbeantwoord zullen laten”, aldus Hendrik Dejonghe, marketingmanager bij Duco.

Erik Bek, directeur bij I.D.E.A. Nederland, neemt de aanwezigen mee in de technieken en energiebesparende maatregelen die in de renovatiewereld kunnen worden aangewend om tot een uiterst gunstige Energie-Index te komen.

Bas Hasselaar, themamanager Gezond en Comfortabel bouwen bij SBRCURnet, geeft tekst en uitleg bij zijn Active House; een toonbeeld van duurzaam bouwen met focus op de bewoner. Dat natuurlijke ventilatie een drijvende kracht is achter deze visie, zal aan de hand van een praktijkvoorbeeld worden aangetoond.

De seminars worden gehouden in Veenendaal (7 juni), Zwolle (8 juni), Eindhoven (14 juni) en Ridderkerk (15 juni). Inschrijven kan hier.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.