#Bouwsector

S@les in de Bouw over ketensamenwerking

Het ABC van een succesvolle ketensamenwerking is het centrale thema tijdens de S@les in de Bouw & Installatie-Dag op 24 september bij landgoed Zonheuvel in Doorn. Het ABC staat voor samenwerking met vertrouwen in je handelspartners, transparantie en voor communicatie met inzet en geduld.

De organisatoren presenteren deze middag naar eigen zeggen op praktische, ludieke én interactieve wijze de keten in al haar facetten aan directie en management van organisaties uit de bouw- en installatiesector.

Programma

Een samenwerking aangaan vereist afstemming en inzet van alle partijen in de bouwketen. De organisatoren S@les in de Bouw, ETIM Nederland, GS1 Nederland en STABU trappen het programma af met het eerste aspect van succesvolle ketensamenwerking, ‘samenwerken met vertrouwen in je handelspartners’.

‘Transparantie’ is het onderwerp waar Cees Brandsen, voorzitter BIR en hoofdingenieur bij Rijkswaterstaat vervolgens zijn tanden in zet. Walther Ploos van Amstel, Universitair docent Logistiek aan de VU Amsterdam, gaat in op ‘communicatie met inzet en geduld’. Aan de hand van de theorie wordt duidelijk gemaakt hoe succesvolle ketensamenwerking in de praktijk kan worden uitgewerkt. Aansluitend vertellen Henry van der Most (CEO Van der Most Bouwgroep), Stijn Lockefeer (BIM Manager BAM) en Ad Schellens (E-business Director Raab Karcher) over hun ervaringen en de uitwerking van ketensamenwerking in de praktijk.

De dag wordt voorgezeten door Marjet Rutten. Bekijk het volledige programma op www.salesindebouw.nl.

Inzichten delen

Deelnemers krijgen de mogelijkheid aan de hand van een korte enquête hun ideeën en inzichten over ketensamenwerking te delen. De organisatie neemt deze resultaten mee in de voorbereiding en ze worden tevens besproken op de middag zelf.

De S@les in de Bouw & Installatie-Dag begint om 14.00 uur en wordt om 17.30 uur afgesloten met een drankje en een hapje. Deelname is geheel gratis. Inschrijven kan op de website.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.