#Bouwsector

Slimme bouwlogistiek centraal tijdens congres

Bij de TU Delft vindt op 5 oktober het congres ‘Slimme bouwlogistiek: van planning tot uitvoering’ plaats.

Slimme bouwlogistiek is een aanjager voor vernieuwing in de bouw. Dat is volgens organisator van het congres TNO ook nodig want de sector moet snel structurele maatregelen ontwikkelen voor de leefbaarheid en bereikbaarheid rond de bouwopgaven in grote steden. Het moet sneller, met minder hinder en met minder mensen op de bouwplaats. Dat levert ook nog eens 3 tot 5 procent lagere bouwkosten op. Alle partijen in de bouwsector moeten hierin gezamenlijk optrekken. Opdrachtgevers moeten het verplicht in hun opdracht opnemen, aannemers moeten het gewoon gaan doen samen met hun onderaannemers en de logistieke dienstverleners moeten zich er aan houden.

Het lijkt zo eenvoudig, maar is dat ook zo? Tijdens het congres horen de deelnemers uit eerste hand over het hoe en waarom van bouwlogistiek. Van planning tot uitvoering. Het congres is gratis te bezoeken.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.