#Bouwsector

StucVakdag voor alle afbouwprofessionals

In het NBC Congrescentrum in Nieuwegein vindt op donderdag 26 oktober de StucVakdag plaats. Een beursmiddag voor alle ondernemers van stukadoors-, afbouw- en klussenbedrijven.

De jaarlijkse informele beurs- en netwerkdag, beter bekend als de NOA Stukadoorsdag, is door de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven geprofessionaliseerd. Daar hoort ook een nieuwe naam bij: StucVakdag.

Op de StucVakdag kunnen ondernemers uit de stukadoors- en afbouwbranche elkaar ontmoeten. Circa 75 fabrikanten, toeleveranciers en kennisinstituten uit die branche tonen er hun producten en diensten. Gedurende de middag geven exposanten korte pitches waarin zij melden wat bezoekers in hun stand kunnen komen bekijken. Ook is er een speciaal demoplein waar fabrikanten nieuwe werkwijzen tonen.

De toegang is gratis, mits vooraf ingeschreven. Dat kan hier.

 

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.