#Bouwsector

Stukadoortechnieken in herzien vakboek

Een team van onderwijskundigen en inhoudsdeskundigen heeft het vakboek Stukadoortechnieken herzien. Daarmee heeft de aankomende en ervaren stukadoor een compleet naslagwerk.

Het gehele stukadoorproces komt in het vakboek Stukadoortechnieken aan bod: van de juiste voorbehandeling tot de eindafwerking. Daarnaast bevat het boek oplossingen voor veelvoorkomende problemen die stukadoors tegen kunnen komen in hun werk. Zo kunnen stukadoors snel en eenvoudig informatie terugvinden om hun werk nog beter uit te voeren.

Online lancering

Op woensdag 3 juni om 15:00 uur presenteert Savantis het herziene vakboek Stukadoortechnieken online. De redactie biedt een kijkje in het vakboek en deelnemers krijgen het eindresultaat te zien. Ook is er gelegenheid om kennis te maken met de redactie en vragen te stellen aan de makers. Aanmelden kan bij Savantis.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.