#Bouwsector

Symposium VSB op Beton Vakdagen

Evenementenhal werkt tijdens de komende editie van Beton Vakdagen Gorinchem samen met de Vereniging van Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijving (VSB). Deze branchevereniging organiseert een symposium over richtlijnen omtrent bekistingen en ondersteuningen.

Tijdens deze tweejaarlijkse beurs in Evenementenhal Gorinchem raken de exposanten in gesprek met ruim 5.000 vakgerichte bezoekers. Daarmee is Beton Vakdagen Gorinchem één van de grootste landelijk georiënteerde evenementen voor de betonbranche. Om de beurs dit jaar extra kracht bij te zetten, organiseert VSB in samenwerking met Evenementenhal een symposium over richtlijnen omtrent bekistingen en ondersteuningen.

Bouw Compleet Gorinchem

Beton Vakdagen vindt op 13, 14 en 15 september gelijktijdig plaats met vakbeurs Bouw Compleet Gorinchem. Oftewel: twee vakbeurzen, één entree en een nog grotere toestroom aan bezoekers voor de exposanten. Voor Beton Vakdagen geldt dat de exposanten met name werkzaam zijn als fabrikant, importeur, leverancier, adviseur, groot- of tussenhandelaar in één van de volgende segmenten: betonelementen, bekistingen, betonreparatie, bevestigingen, betonmachines, funderingen, prefab, wapeningsstaal en hulpstoffen.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.