#Bouwsector

Techniek beleven tijdens interactief seminar

Op het Bouw & Infra Park in Harderwijk vindt op 11, 12 en 13 april 2019 ‘beleef techniek 2019’ plaats. Een interactief seminar met als doel werkzoekenden en jongeren enthousiast te maken voor een loopbaan in de bouw, infra en techniek.

Initiatiefnemers Michel van der Made, Dennis Grimbergen (beiden van Komindebouw.nl) en Erik Kerssies (Bouw & Infra Park) vertellen: “Veel bedrijven in de sector hebben moeite met het vinden van gekwalificeerd personeel. Tijdens ‘beleef techniek 2019’ creĆ«ren we een plaats voor ontmoeting tussen werkgevers en werkzoekenden/studenten en snijdt het mes dus aan twee kanten. Werken in de bouw, infra en techniek biedt zoveel mogelijkheden dan je op het eerste gezicht denkt. We willen veel aspecten laten zien en laten ervaren.”

Programma

Gedurende de drie dagen presteren ruim 100 professionele, betrokken en bevlogen werkgevers uit de sectoren bouw, infra en techniek zich. Denk aan ingenieursbureaus, installatiebedrijven, aannemers en schilders, maar ook opleidingsinstanties, overheden en brancheorganisaties presenteren hun mogelijkheden Dit doen ze op een beursvloer binnen en buiten door middel van interactieve demonstraties en workshops.

Donderdag 11 april staat in het teken van kennis delen tussen werkgevers. Er zijn sprekers, workshops en genoeg momenten om te netwerken. Op vrijdag 12 april worden studenten en leerlingen van het VMBO/MBO/HBO/TU uitgenodigd om vooral ‘zelf te komen beleven en ervaren’. Ook deze dag zijn er workshops en meet & greets met diverse werkgevers en ondernemers. Iedereen die overweegt om zich te laten bij-, her- of nascholen in de bouw, infra en techniek is welkom. Zaterdag 13 april staat open voor alle geĆÆnteresseerden – ook ouders met kinderen.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.