#Bouwsector

TGI afbouw wint KwaliteitsAward Gevelsystemen 2018

Hens Alkema van TGI afbouw (links) ontvangt de KwaliteitsAward Gevelsystemen van directeur Stichting Gevelgarantie Gerard Troost.

TGI afbouw uit Voorthuizen heeft de KwaliteitsAward Gevelsystemen 2018 gewonnen. De prijs waardeert deelnemers van Stichting Gevelgarantie die in een jaar de beste kwaliteit buitengevelisolatie realiseren.

Een stukadoorsbedrijf ontvangt de KAG Award op basis van de projectcontroles van buitengevelisolatie door certificerende instellingen. TGI afbouw heeft in 2018 de beste score in relatie tot de hoeveelheid meters buitengevelisolatie gerealiseerd.

Over de projecten van de winnaar is de jury van mening dat de werkzaamheden ruimschoots voldoen aan de kwaliteitseisen van Stichting Gevelgarantie. Het bedrijf is zorgvuldig constant in de afgeleverde kwaliteit van de buitengevelisolatie. TGI afbouw specialiseert zich in het ‘lichte bouwen’: de focus ligt op (na)isolatie systemen met een zeer grote variatie van afwerking mogelijkheden.

Foutloze uitvoering

De KAG Award is in 2009 in het leven geroepen om de deelnemers van Stichting Gevelgarantie te stimuleren hun werken zo foutloos mogelijk uit te voeren. De certificerende instellingen controleren alle punten die in de verwerkingsvoorschriften zijn genoemd en rapporteren alle geconstateerde afwijkingen. Dat geeft jaarlijks inzicht in de prestaties van de verschillende bedrijven. De drie beste bedrijven worden genomineerd. Naast TGI afbouw waren dat in 2018 Korrekt Stukadoorsbedrijf en BSK Prefabs.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.