#Bouwsector

The Human Agenda: bouwprofessionals aan het woord

Bemiddelaar in de bouw Building Heroes heeft een boek uitgebracht: The Human Agenda. Hierin delen bouwprofessionals hun visie op thema’s als talentontwikkeling, innovatie, vrouwen in de bouw en duurzaamheid.

In The Human Agenda komen niet alleen veel bouwprofessionals aan het woord, maar ook bouwprominenten als Marieke Roorda (directeur Krinkels), Peter Riemers (directeur Van Wijnen), Jan Hagedoorn (Coen Hagedoorn Bouwgroep), Bianca Seekles (Directievoorzitter ERA Contour), Jonathan Furst (CEO ASVB), Marinus den Harder (Groepsdirecteur Trebbe) en Mark Plaisier (Bouwbedrijf Vrolijk Leven).

Bouw draait om mensen

 “Als partner van de mooiste bouwbedrijven in Nederland mogen we bijdragen aan de ontwikkeling van de sector. Dat doen we door middel van de ontwikkeling van bouwprofessionals en het oplossen van vraagstukken voor professionele bezetting. Dat gaat in onze optiek veel verder dan alleen de beste match. We hebben bewust The Human Agenda tot hart van ons denken en handelen gemaakt”, aldus Jeroen Meerum Terwogt, één van de oprichters van Building Heroes.

Volgens Building Heroes is de ontwikkeling en betrokkenheid van mensen het allerbelangrijkste. “Mensen maken immers het verschil. Zij ontwikkelen nieuwe innovaties of leren hoe ze die duurzaam inzetten voor de bouwketen. In dit boek hebben we bewust veel ruimte gemaakt voor de helden van de bouw. Samen brengen we zo de bouw op een hoger plan.”

Vakmanschap vieren

“In The Human Agenda bieden we een podium aan onze klantpartners. Hun visie is leerzaam, inspirerend, vaak innovatief en verdient een groter publiek. Aan de andere kant van het spectrum vind je de visie van de bouwprofessional, die hetzelfde wil als bouwbedrijven: vakmanschap vieren en leerzame, wederkerig relaties aangaan. In deze Human Agenda komen ze allebei aan het woord en laten we als verbindende factor ook ons licht schijnen op deze thema’s.”

Website

Building Heroes lanceert niet alleen het boek The Human Agenda, maar ook een gelijknamige website. In het boek vindt de lezer de beknopte versies van de interviews, op de site staan de uitgebreide versies. Op termijn verschijnen daar ook verdiepende content met nog meer partners van Building Heroes.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.