#Bouwsector

Themalezingen op Bouw Compleet Gorinchem

Merford is 15 tot en met 17 september met een stand aanwezig op de beurs Bouw Compleet in de Evenementenhal Gorinchem. Het bedrijf combineert het exposeren van akoestische producten en specifieke deuren op de beurs met een nevenprogramma van lezingen en workshops die inspelen op de actuele ontwikkelingen in de bouw.

  • 15 september: Themalezingen over geluid, brandveiligheid en inbraakveiligheid. Klik hier voor meer info.
  • 16 september: Stabu Bouwbreed Roadshow. Tijdens deze informatiesessie worden gebruikers en geïnteresseerden geïnformeerd over de nieuwe systematiek STABU Bouwbreed. Naast de achtergrond van Bouwbreed en een demo, komt ook het koppelen met BIM (Revit) aan bod.
  • 17 september: Keten A-B-C workshop verdienmodellen. Bouwketens.nl, een coöperatie die zich richt op duurzame samenwerking in de keten, constateert dat het onderwerp ‘verdienmodellen’ erg leeft in de bouwsector. Daarom organiseren zij een workshop bij Merford over ketensamenwerking en verdienmodellen.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.