#Bouwsector

Themapark bouw voor kinderen

Op 16 juli opent Maxime Verhagen een themapark voor kinderen over de bouw. Hiermee wil Bouwend Nederland kinderen enthousiast maken voor een toekomst in de bouw of infra.

Zelf bouwen

Het themapark ‘Wij Bouwen de Toekomst’ wordt tijdelijk ingericht op Vliegveld Twenthe. Kinderen kunnen hier zien wat er allemaal komt kijken bij de bouw van een woning. Ze kunnen een materialenpaspoort halen, ontdekken hoe het is om een graafmachine te bedienen, zich uitleven op een verkeerspark en natuurlijk zelf aan de slag met het bouwen van een huis. Ook is er musical, speciaal ontwikkeld voor het themapark.

Onbekend maakt onbemind

Te weinig jongeren kiezen momenteel een opleiding in de bouw- of infrasector. Dat moet anders, vindt Bouwend Nederland. Zij denken dat er nog te veel onbekendheid is over werken in de bouw en hopen daar onder andere met het themapark verandering in te brengen. Na de opening op 16 juli is het park 5 weken lang open. Meer informatie en tickets zijn te krijgen op de website van het themapark.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.