#Bouwsector

Themasessie ‘Aan de slag met kwaliteitsborging’

Aan de slag met kwaliteitsborging. Dat is de titel van de eerste van een serie verdiepende themasessies van Bouwkwaliteitplus naar aanleiding van de nieuwe wet.

Zodra de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen van kracht is, moeten er keuzes worden gemaakt. Welk instrument voor kwaliteitsborging toe te passen? Waar vind je een kwaliteitsborger en wie kan hierin adviseren? De eerste themasessie gaat hier op een praktische wijze op in.

Proces soepel laten verlopen

Er zal niet alleen ingegaan worden op wat er op de aannemer en opdrachtgever af gaat komen tijdens de bouw. Er wordt ook een handreiking gedaan om de kwaliteitsborging gezamenlijk op te pakken met de private kwaliteitsborger om geen onnodige kosten te maken en het proces soepel te laten verlopen. Dit zal interactief gebeuren waarbij input uit eerdere en actuele pilotprojecten zal worden gedeeld.

Deze themasessie wordt 9 mei gehouden in Gemert en 16 mei in Apeldoorn. Klik hier voor meer info en aanmelden.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.