#Bouwsector

Themasessie juridische gevolgen van de Wkb

BouwKwaliteitPlus houdt op 22 juni in Gemert en op 29 juni in Apeldoorn een themasessie gericht op de juridische gevolgen van de Wet kwaliteitsborging. De sessie wordt verzorgd door Otillie Laan, advocaat bouwrecht van Blumstone Advocaten en Geurt Wassink, senior jurist omgevingsrecht van InterConcept en is bedoeld voor opdrachtgevers, adviseurs en aannemers.

De aansprakelijkheid van partijen en in het bijzonder die van aannemer en kwaliteitsborger komen aan de orde. Ook de privaatrechtelijke verhoudingen van partijen wordt tegen het licht gehouden. Welke opdracht krijgt de private borger? Er wordt ingegaan op het belang om de afspraken met de kwaliteitsborger goed te omschrijven in de opdracht, en welke gevolgen dit heeft voor de overige contractpartijen.

Meer informatie en aanmelden kan www.bkplus.nl.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.