#Bouwsector

Tien jaar onderhoudsvrij met nieuwe lakverf

Sigma Coatings brengt een hoogglans lakverf op de markt die onderhoudsintervallen mogelijk maakt van tien jaar. De nieuwe Sigma S2U Allure Gloss is naar eigen zeggen het eerste verfsysteem waarbij schilderbedrijven (of vastgoedonderhoudsbedrijven en aannemers) hun opdrachtgevers de garantie kunnen geven dat ze de komende tien jaar geen omkijken meer hebben naar het schilderwerk. Tot nu toe was dit maximaal acht jaar.

Deze belofte kan de verfproducent doen dankzij de DGS-technologie of Dual Guard System, een door Sigma Coatings ontwikkelde technologie die het hoofdbindmiddel beschermt tegen afbraak door UV-straling.

Garantie op projectbasis

“De garantie wordt altijd op projectbasis afgegeven, samen met het schildersbedrijf”, legt marketing manager Pim Becker van Sigma uit. “Een blijvend mooi eindresultaat is immers een combinatie van de beste verf en het vakmanschap van de schilder. Daarnaast bieden wij ook een pakket aan verftechnische advisering vooraf en begeleiding tijdens de werkzaamheden. Na een laatste controle van de verflaag krijgt de opdrachtgever het certificaat overhandigd met een gezamenlijk overeengekomen garantietermijn van maximaal 10 jaar schildervrij.”

Exploitatiekosten

Met de vernieuwde Sigma S2U Allure Gloss kunnen schilders- en vastgoedonderhoudsbedrijven hun opdrachtgevers helpen bij het beheersbaar maken van de exploitatiekosten op de lange termijn.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.