#Bouwsector

Training over duurzame bouwmaterialen

De Marktplaats Duurzaam Bouwen en de Greenworks Academy gaan samen trainingen organiseren over het toepassen van duurzame bouwmaterialen en installatietechnieken.

De trainingen zijn bedoeld voor aannemers, installateurs, loodgieters, schilders, tegelzetters en andere uitvoerenden. Marktplaats Duurzaam Bouwen wil hiermee het kennisniveau over duurzame materialen en installaties bij vakmannen in de bouw verhogen.

Kosten en opbrengsten

Een training duurt een dag. Onderwerpen die behandeld zullen worden, zijn onder meer luchtdicht bouwen, isoleren, afwerking met duurzame materialen en toepassen van duurzame installatietechnieken. Er wordt ook ingegaan in de kosten en opbrengsten van duurzaam bouwen.

Pilot

Binnenkort start een pilottraining in de Greenworks Academy in Rotterdam Rijnmond. Deelnemers aan de training ontvangen een Greenworks-certificaat. Vakmensen kunnen zich aanmelden via e-mail info@mpdubo.nl of telefoon 010 – 462 62 02.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.