#Bouwsector

Tv-commercial: bouwbedrijf tegen woningtekort

(Foto: FijnWonen)

Fijn Wonen, het woonproduct van bouwbedrijf Van Wijnen, wil met een nieuwe manier van bouwen bijdragen aan het oplossen van het woningtekort. Op 5 april is een landelijke campagne met tv-commercial gelanceerd om hier aandacht voor te vragen.

Dankzij een nieuwe, all electric fabriek in Heerenveen kan Fijn Wonen vanaf 2022 jaarlijks vierduizend woningen en appartementen realiseren. Deze zijn volgens de bouwer betaalbaar, comfortabel, toekomstbestendig en ook nog eens heel mooi. Bovendien razendsnel te ontwikkelen en realiseren. Met deze oplossing hoopt Fijn Wonen betaalbaar wonen voor meer mensen beschikbaar te maken. Volgens Peter Hutten, CEO bij Van Wijnen, kan het woningtekort niet worden ingehaald met de normale bouw, zo stelt hij in het persbericht. “Het moet anders: sneller, beter, goedkoper en duurzamer. Dit kan met digitalisering en gerobotiseerde industrie. Dat we het anders doen benadrukken we in onze campagne met de pay-off ‘Niet normaal’”.

Spotje op tv

In de tv-commercial van het merk wordt het verhaal van de 38-jarige Maarten verteld, die sinds zijn scheiding noodgedwongen bij zijn moeder José woont. Hutten legt uit: “Het verhaal staat symbool voor alle mensen die in een onwenselijke woonsituatie zitten. Of dat nu bij hun moeder, in een te krap huis met een groot gezin of met drie werkenden in een gedeeld appartement is. Daar willen we iets aan doen.” Om de woningen te kunnen realiseren, zoekt Fijn Wonen woningcorporaties, projectontwikkelaars en vastgoedbeleggers met dezelfde missie. 

Nationale Schildersvakprijs 2020

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.