#Bouwsector

Twaalfde Dag van de Bouw inclusief installateurs

De twaalfde editie van de Dag van de Bouw op zaterdag 20 mei 2017 belooft een bijzondere dag te worden: naast de bouw- en infrabedrijven doen dit jaar ook de gespecialiseerde aannemers én de installateurs mee.

Bouwend Nederland, Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra en UNETO-VNI organiseren deze Dag van de Bouw. UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche; de Aannemersfederatie vertegenwoordigt naast bouw- en infrabedrijven ook de gespecialiseerde aannemers. Op diverse locaties in het land is op zaterdag 20 mei 2017 de kunde van de bouw en het vakmanschap van bijvoorbeeld de tegelzetter en de technici in de installatiebranche te zien.

De bouw maakt het

In aanloop naar de Dag van de Bouw is de website www.debouwmaakthet.nl vernieuwd. Op deze website is het elke dag een Dag van de Bouw. Naast wetenswaardigheden van en nieuwtjes over de bouw- en infrasector, vinden bezoekers hier updates van diverse mensen die zelf in de bouw actief zijn én alle informatie over de Dag van de Bouw. Ondernemers in de installatiebranche zijn verantwoordelijk voor De Techniek Achter Nederland. Op de website www.detechniekachternederland.nl zijn technische hoogstandjes die de leden van UNETO-VNI dagelijks realiseren te vinden.

Leden van Bouwend Nederland, UNETO-VNI en Aannemersfederatie kunnen via deze link projecten aanmelden die meedoen aan de Dag van de Bouw op 20 mei 2017.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.