#Bouwsector

Vacuümglas in relatie tot gezondheid, energiebesparing & dematerialisatie

FINEO-vacuümglas van AGC Glass isoleert minimaal hetzelfde als triple glas met een kwart van de dikte en de helft van het gewicht.

Vacuümglas in relatie tot gezondheid, energiebesparing & dematerialisatie. Hierover gaat het webinar Vacuümglas op 4 november van 12.30 tot 13.30 uur. De redactie van Glas in Beeld organiseert dit webinar in samenwerking met AGC FINEO. De sprekers zijn ir. Joris van der Vleuten (Adviseur geveltechniek en brandveiligheid Peutz groep) en Anton Peters (Manager Projects Benelux AGC Glas Glass Europe). Van der Vleuten gaat in op de groene (r)evolutie van enkel naar vacuümglas. Peters behandelt de (on)mogelijkheden van FINEO-vacuümglas.

Vacuümglas is het nieuwe isolatieglas. Een ongekende (r)evolutie in relatie tot gezondheid, energiebesparing & dematerialisatie. Waarom? Van enkel naar dubbelglas en tegenwoordig triple zijn we alleen maar meer materiaal gaan gebruiken. Vacuümglas doet het tegenovergestelde: het isoleert minimaal hetzelfde als triple glas, laat meer daglicht door en geluid tegen. En dat met een kwart van de dikte en de helft van het gewicht. ‘Meer met minder’ en nog circulair ook, want eenvoudig in hergebruik.

Aanmelden voor dit webinar.

Lees ook:

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.