#Bouwsector

Vakbeurs PREFAB: Samen slim ontwerpen, bouwen en installeren

Foto: Mario Ruiz (www.studio9photography.nl)

De Brabanthallen in Den Bosch openen van 10 tot en met 12 oktober a.s. de deuren voor PREFAB, de vakbeurs voor professionals in industrieel en modulair bouwen en renoveren. Leveranciers en koplopers in de uitvoering binnen de B&U tonen op de beursvloer hun oplossingen.

Het grote tekort aan arbeidskrachten en de opgaven die voortvloeien uit de gemaakte bouw- en klimaatafspraken vragen om innovatie in de bouw- en renovatiesector. Een oplossing kan gevonden worden in industrieel en modulair bouwen en renoveren. Experts praten bezoekers van de beurs bij over de laatste ontwikkelingen op dit terrein.

PREFAB Efficiency Award

PREFAB onderscheidt drie segmenten: ontwerp & engineering, componenten & modules en logistiek & assemblage. Tijdens de beurs wordt ook de PREFAB Efficiency Award 2023 uitgereikt. De jury beloont met deze prijs een product, systeem of methode die met slim en snel bouwen de Nederlandse bouw- en installatiesector echt verder helpt. Bedrijven die willen meedingen naar deze prijs kunnen hun innovatie nog aanmelden tot 15 september 2023.

Professionals die de beurs willen bezoeken, kunnen zich tot en met 9 oktober gratis online registreren. PREFAB vindt gelijktijdig plaats met Vakbeurs Energie, platform voor professionals in warmte, elektriciteit en energiebesparing. Met een toegangskaart voor PREFAB hebben bezoekers ook gratis toegang tot die beurs.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.