#Bouwsector

Vakbeurzen naar voorjaar 2022

Foto: Mario Ruiz (www.studio9photography.nl)

De aanhoudende onzekerheid over de haalbaarheid van grotere zakelijke bijeenkomsten heeft beursorganisator 54events doen besluiten haar vakbeurzen RENOVATIE, MONUMENT en HOUTBOUW te verplaatsen naar het voorjaar van 2022.

Ondanks de positieve vooruitzichten voor evenementen in de tweede helft van dit jaar, lijkt mei 2021 voor de events RENOVATIE, MONUMENT en HOUTBOUW nog ‘te vroeg’ te komen. Directeur Fedde van der Woude: “Wij organiseren succesvolle vakbeurzen, of wij organiseren niet.”

Voorbereidingen

Er is volgens hem op dit moment nog onvoldoende duidelijkheid over wat er de komende maanden mag. “Ook onze klanten beginnen graag tijdig met hun voorbereidingen. Dus de zaak nog langer aankijken, is niet optimaal. Daarom hakken wij nu de knoop door.”

Nieuwe data

De nieuwe data voor de genoemde vakbeurzen zijn dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 mei 2022. De locatie is wel hetzelfde gebleven: De Brabanthallen in Den Bosch. Op de oorspronkelijk geplande beursdagen biedt 54events een alternatief online programma. Meer informatie daarover is vanaf begin april onder meer te vinden op en via de betreffende websites.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.