#Bouwsector

Vakdag voor de vloerenbranche

De Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven houdt 30 maart in Veenendaal de Vloerendag voor alle ondernemers van monoliet-, kunststof-, terrazzo-, gietdek-, cementdek- en voor/nabehandeling vloerenbedrijven.

De gratis toegankelijke dag staat bekend als ontmoetingsplek om van fabrikanten, toeleveranciers en kennisinstituten het laatste nieuws te krijgen. Het wordt de twaalfde keer dat NOA deze vakdag voor alle ondernemers in de vloeren- en terrazzobranche organiseert. Bezoekers en exposanten prijzen de Vloerendag om de hoge mate van vak inhoudelijkheid en de sfeervolle, informele setting. Tal van leveranciers presenteren onder meer toeslagmiddelen, pomptrucks, silo’s, gereedschappen, software, coatings, egalisatiemiddelen, dekvloerenmortels en andere grondstoffen.

Arbeidsvriendelijke werkmethodes

Tijdens de Vloerendag krijgen bezoekers een overzicht van allerlei ontwikkelingen en noviteiten te zien, waaronder arbeidsvriendelijke werkmethodes, applicatietechnieken en andere nieuwe technische snufjes. Naast producten en demonstraties is er ook een inhoudelijk programma met korte lezingen. Zie www.noa.nl/vloerendag voor meer informatie.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.