#Bouwsector

Vakkennis over multifunctionele daken verzameld

Op de nieuwe website multifunctioneledaken.nl is vakkennis voor de aanleg van multifunctionele daken verzameld. Er zijn onder meer voorbeeldcases te vinden.

“Naast de cases biedt de site een database met kennisdocumenten en een stappenplan, waarmee iedereen die wil weten of zijn of haar dak geschikt is voor multifunctioneel gebruik aan de slag kan”, aldus Paul van Roosmalen, projectleider van de gemeente Rotterdam. Tjeerd Roozendaal, directeur Ingenieursbureau Gemeente Amsterdam/AmRoR en Jeannette Baljeu, directeur van kennispartner SBRCURnet presenteerden de website 30 september in het Rotterdamse Timmerhuis, op de laatste dag van de Dutch Green Building Week, een week vol initiatieven rondom verduurzaming van de gebouwde omgeving.

Initiatiefnemers

Dit online kennisplatform is ontwikkeld door het Platform multifunctionele daken, een initiatief van AmRoR, TNO, Building Changes, Arcadis, AT Osborne en SBRCURnet, met ondersteuning van de Green Deal Groene Daken.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.