#Bouwsector

Van Wijnen Zuid wint KPE opleidingsprijs 2015

Van Wijnen Zuid heeft de Mestreechter Geis Award in ontvangst genomen. Deze award is bestemd voor die organisatie binnen de bouw- en vastgoedbranche, die op de meest innovatieve en persoonsgerichte wijze opleidingen, trainingen en cursussen initieert en ontwikkelt voor haar medewerkers.

Prof. dr. Theo Bastiaens, hoogleraar aan de Fernuniversität in Hägen en aan de OU, heeft deze opleidingsprijs tijdens de KPE relatiedag uitgereikt. Van Wijnen Zuid heeft de prijs ontvangen voor de training ‘De veranderende wereld’. Deze training was bestemd voor de vaklieden.

Stijn Groen, Commercieel Manager van Van Wijnen Zuid: “Dit project was voor ons bijzonder, omdat we moeten innoveren en meer van onze onderhoudsmedewerkers gaan vragen. Naast een verbreding van technische kennis (van specialist naar allrounder), werd er in het opleidingstraject ook sterk gefocust op het verhogen van de klantgerichtheid en het herkennen van sociale misstanden bij huurders.”

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.