#Bouwsector

Veiligheid bestaande constructies in BouwLokalen

SBRCURnet houdt vanaf medio april een serie BouwLokalen over de veiligheid van bestaande constructies in de woningbouw. In vijf bijeenkomsten, verspreid over het hele land, wordt uitgebreid stilgestaan bij de gevaren die de verouderende woningvoorraad in Nederland steeds vaker opleveren.

De sprekers gaan met name in op de constructieve gevaren van doorgestorte balkons en galerijen, de verborgen constructieve gebreken van spouwmuren en de branddoorslagrisico’s bij woningscheidingen. Sprekers zijn Dik-Gert Mans, consultant bij Meged Engineering & Consultancy en lid van het Platform Constructieve Veiligheid, en Wim Verburg, projectmanager bij SBRCURnet en betrokken bij de in samenwerking met de VROM-inspectie ontwikkelde publicaties ‘Constructieve veiligheid van gevels’ (2011) en ‘Constructieve veiligheid bestaande metselwerk buitenspouwbladen’ (2012).

Voor meer informatie en aanmelden ga naar de website van BouwLokalen.

Nationale Schildersvakprijs 2020

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.