#Bouwsector

Vervolgsessies kwaliteitsborging

Het BouwAdvies Instituut verzorgt samen met PlanGarant een cyclus kennissessies over kwaliteitsborging, met actuele en professionele inbreng uit de praktijk. De eerste sessie heeft op 26 januari plaatsgevonden in het Business Centre Gemert. Er zijn inmiddels een aantal vervolgsessies georganiseerd op diverse locaties.

De sessies zijn niet alleen informatief, maar ook bedoeld om gericht ondersteuning te geven op vragen aan de hand van de ervaringen die zijn opgedaan tijdens uitgevoerde pilotprojecten. Tijdens de infobijeenkomst wordt ingegaan op de actualiteit en worden tevens de thema’s die het komende jaar worden aangeboden nader toegelicht. De infobijeenkomsten zijn vrijblijvend en vinden plaats in de middag van 16.00 uur tot 18.00 uur op de volgende locaties:

  • donderdag 2 februari in Apeldoorn
  • donderdag 16 februari in Meppel
  • donderdag 23 februari in Breda
  • donderdag 2 maart in Woerden

Aanmelden voor de infosessies kan via deze link.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.