#Bouwsector

Vijfde nummer van vakblad Aannemer op de mat

Dinsdag 28 mei verschijnt het vijfde nummer van het vakblad Aannemer van dit jaar. Met onder andere een verhaal over de Vakgroep Opleidingsbedrijven van Bouwend Nederland. Hun nieuwe keurmerk ‘Excellent Opleidingsbedrijf’ moet het beroepsonderwijs in de bouw een forse kwaliteitsimpuls geven. Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Rode Trap Huis

De circa 50 cm dikke buitenschil van het Rode Trap Huis in de Arnhemse ecowijk De Kiem reikt vrijwel tot op de grond. “De uitdaging hier is het waarborgen van de luchtdichtheid van de hsbconstructie”, aldus Roy van de Weerd van Lenting Bouw.

Gevelplaat

Trek een fineerplaat vacuüm in een mengsel van glasvezels en transparante hars en zie het resultaat: de Rafi clad Woodplaat van Holland Composites. Niet alleen esthetisch een eyecatcher, maar ook op de lange termijn een duurzame gevelplaat.

Klantbeleving

Bot & Van der Ham nam zes jaar geleden afscheid van de traditionele aannemerij. Sindsdien staat de klant centraal, vanaf binnenkomst tot en met oplevering en nazorg. En die nieuwe aanpak loont. Thuis in Bouwen kreeg de titel ‘Beste Bouwer 2018’.

Geïnteresseerd? Neem een proefabonnement.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.