#Bouwsector

Vijftiende editie NOA Vloerendag

NOA Vloerendag in 2018. Foto: Nils van Houts

De Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) houdt de vijftiende editie van de NOA Vloerendag vanwege corona niet op 2 april, maar op donderdag 24 september .

Met meer dan 40 exposanten, een buitenterrein met de grootste collectie mobiele menginstallaties van de Benelux en een keur aan sprekers belooft het een kennisintensieve dag te worden voor de bezoeker.

De NOA Vloerendag staat al jarenlang bekend om de hoge mate van vakinhoudelijkheid en tegelijkertijd om zijn sfeervolle en informele setting. Leveranciers presenteren er innovaties op het gebied van toeslagmiddelen, schuurmachines, mobiele menginstallaties, gereedschap, software, coatings, egalisatiemiddelen, dekvloermortels en andere grondstoffen. Tijdens de dag is er volop de mogelijkheid tot verdieping van vakkennis, netwerken en het zien en voelen van nieuwe producten tijdens demonstraties. Bezoekers krijgen gedurende de dag een goed overzicht van de meest recente ontwikkelingen en trends waaronder arbeidsvriendelijke werkmethodes, applicatietechnieken en andere noviteiten.

Cobouw Café

Aan het einde van de middag vindt er een speciale live-editie van het Cobouw Café plaats waarin presentatoren Thomas van Belzen en Joost Zwaga een aantal vloerondernemers aan de tand zullen voelen over uitdagingen waar de sector mee te maken gaat krijgen. Een aantal bouwdeskundigen zal daarna inzoomen op de bouw in het algemeen en bijvoorbeeld circulair bouwen en de energietransitie in het bijzonder. En wat gaat de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen voor vloeren- en terrazzobedrijven betekenen?

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.